Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2018 16:50 - ДОКЪДЕ СТИГА „УЧЕНАТА“ НАГЛОСТ?
Автор: alexiev123 Категория: Политика   
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Един човек с професорска титла, изговорил публично най-големите простотии по адрес на колегите си от бранша, твърди, че простащината и неуважението към учените хора били характерни черти на народа ни…
Повод му даде необмисленото и хлапашко действие на двама осветители от Софийската опера при гостуването й в Япония.
Изглежда народът ни за него не е нищо друго, освен прост материал за мачкане и той не пропуска възможността да обясни на сънародниците си какъв боклук са!
А какъв професор е този, който не знае, че неточният цитат е откровена лъжа? Обърнете внимание, преиначил е думите на Бойко Борисов, извадени от конкретния контекст, за да се използват в съвсем друг смисъл. „Вие сте прости - и аз съм прост, затова се разбираме“, било: „Аз съм прост и те са прости, затова се обичаме“! Премиерът поощрявал простите да го обичат? :)
И сложни го обичат, г-н Минеков, и чужденци го обичат - достатъчно е да погледнете профила му във ФБ, за да се уверите!
А според него неграмотността била национален стандарт? Това е пълно невежество и гнусна клевета за собствения народ, неуважаеми Минеков! Професорът е Учител от най-висока катедра. На какво учи този т. н. професор учениците си, след като от всяка изговорена от него дума лъха омраза и презрение към българския народ?
Писах и коментирах анонимно във ФБ почти ежедневно в продължение на три години - и хората познаха безпогрешно, че от моя профил пише сериозен човек с познания! Когато преди две години обявих кой съм, повечето от приятелите ми написаха, че въпреки анонимността ми много бързо са разбрали, че не съм „трол“!
Ако от Велислав Минеков ставаше общественик, трябваше веднага да напомни за решението на съдебния състав с ръководител скандалната съдийка Мирослава Тодорова, който обяви хулиганството да мажеш с боя по скулптури и паметници за политическо действие! А адвокат на подсъдимите беше политическият му съратник ген. Атанас Атанасов. Това решение отприщи нови хулигански издевателства над градската ни среда. Но нали негови политически съидейници бяха подсъдни – ни спомен, ни дума по въпроса!
Да имаме открити политически разногласия – това е доказателство, че в България има демокрация. Което означава, че не всички ще почитаме едни и същи паметници. Но съвсем не означава, че всеки трябва да може безнаказано да омазва паметниците на другите политически сили.
Радвам се, че мога най-после да похваля и един журналист - Диана Янкулова, която веднага се възпротиви на повечето от злите му клевети!
И ви моля, БНР - Българско Национално Радио – не канете повече българомразци!!! Общественото радио не трябва да разпространява надменните им и нихилистични мнения.
http://bnr.bg/horizont/post/101033633/velislav-minekov-dumite-na-djordj-oruel-nevejestvoto-e-sila-mojem-da-gi-prevarnem-v-nacionalen-deviz?fbclid=IwAR2oJqmOqwM7sjz6zKhvQ0d3RbLAkJ4_JpxsyfcdfXQtBUw7WYvv8xg8EEA



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alexiev123
Категория: Политика
Прочетен: 902410
Постинги: 830
Коментари: 592
Гласове: 649
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031